This page has moved to a .

Bu Blogda Ara

23 Ekim 2013 Çarşamba

Tanrıları Neden Sevmeliyiz.


Prometheus'u tanrı olduğu için sevmedik. İnsanlığın soğuktan yok olmaya mahkum olduğu dönemde Tanrılardan ateşi çalarak çok sevdiği insanlığı kendi özgürlüğü pahasına kurtardığı için seviyoruz. Kaç tane tanrı insanlığa bu kadar değerli bir hediye vermiştir ki? 

Yıldırım Tanrısı Thor'u Tanrı olduğu için sevmedik. Tehlike anında insanları korumak için kendi hayatını vermeye hazır olduğu için sevdik. Kaç tane tanrı bunu yapabilecek kapasiteye sahip ki?


'Para insanların kendine biçtiği kıymete haiz değildir. Benim bütün param deneylere yatırılmıştır. Bunlarla yeni keşiflerde bulunup insanoğlunun yaşamını biraz daha kolaylaştırmasını sağlıyorum.' Nikola TESLA (Elektrik Tanrısı)

Yani :

*Elektriğin (AC akım)
*Elektrik (indüksiyon) motorunun
*Uzaktan kumanda ve radarın
*Florasan lambanın
*Güneşden enerji üretme sisteminin
*Kablo olmadan elektrik dağıtımının (bkz. Tesla bobini)
*Rezonans (deprem) makinasının
*Hasılı 200'ün üzerinde patentli ürün'ünün mucidi


Biz Midway'ı sadece bir oyun şirketi olarak sevmedik. En kötü zamanda bizlere Mortal kombat gibi alternatif bir oyun sunup yeni tanrılar ve yeni bir evren yarattığı için sevdik


Biz Quan Chi yi kötü tanrı olduğu için sevmedik. bizlere Scorpion gibi bir cehennem tanrısının yaratılmasında yardım ettiği için sevdik


Biz Raiden'ı yıldırım tanrısı olduğu için sevmedik. Elder Tanrılığı kazandıktan sonra reddedip tekrar Earthrealm Korucuğuna döndüğü için sevdik. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder