This page has moved to a .

Bu Blogda Ara

23 Nisan 2016 Cumartesi

Diablo'dan Sıkılıp Alternatif Arayanlara Torchlight 2

Wallpaper

Yeni oyun incelememizden herkese merhabalar. Geyik muhabbetini geçip hemen konuya girmek istiyorum. Oyun çıkalı uzun süre olmasına rağmen online olarak birçok oyuncunun hala oynadığı Torchlight 2, Diablo'dan sıkılanlar için yep yeni bir alternatif olarak kendisini gösteriyor.

Blizzard dan ayrılan Diablo'nun bazı yapımcıları Runic Games firmasını kurdular ve ilk oyunları Torchlight ile mükemmel bir FRP oyun yarattılar ve serinin devamı Torchlight 2 de çok fazla beklemeden geldi.

Oyuna adımınızı attığınız anda ilk yapmanız gereken şey karakter sınıfınızı belirlemek, yanınızda size eşlik edecek evcil hayvanınızı belirlemek ve ister online, ister offline olarak direk Torchlight dünyasına dalmak.

Hack&Slah oyunlarına yeni bir soluk getiren oyun da 4 tane Class bulunmaktadır.

Engineer: Yakın dövüş karakteri. teknolojik aletleri iyi kullanmasını bilen, ister yardımcı robotlar energi kalkanı oluşturup tank support oynayabileceğiniz isterseniz elinize büyük bir top alıp her yeri dağıtabileceğiniz eğlenceli bir sınıf.
Skill Ağacı: Blitz, Construction, Aegis.
Outlander: Tabanca, Tüfek, Ok ve Arbalet gibi uzun mesefa silahları kullanabildiğiniz karakterdir.
Skill Ağacı: Warfare, Lore, Sigil.
Berserker: Yakın Dövüş karakteri. kılıç, müşta ve benzeri ne kadar yakın dövüş silahı varsa kullanabileceğiniz karakter sınıfdır. Kısacası Tank karakter diyebiliriz.
Skill Aüacı: Hunter, Tundra, Shadow.
Embermage: Klasik Mage karakter. Wand ve benzeri silahları kullanabilirsiniz. 
Skill Ağacı: Inferno, Frost, Storm.

Oyunun en güzel tarafı elinizin altında evcil hayvanınız olması, bu hayvanı alışverişe gönderebilirsiniz. yada satmak istediğiniz itemleri verip oyuna devam ederken itemleri satabilirsiniz. Ayrıca Evcil hayvanınıza giydirebildiğiniz itemler sayesinde daha güçlü ve dayanıklı oluyor.

Oyunun kendi senaryosu uzun ve oyunu bitirseniz bile yeniden en baştan daha üst levelli olarak başlayabiliryorsunuz. Tabi Karşınaza gelecek yaratıklarda o akdar güçleniyor fakat düşen gold ve itemlerde bir o kadar fazla ve kaliteli oluyor. 

Ayrıca oyunu bitirdikten sonra karşınıza iki tane Gate (kapı) çıkıyor. Bir tanesi en baştan başlamanız yani Tier Sistemi Diğeri ise Mapworks odasına açılıyor.

Mapworks odasında, vendordan satın alabileceğiniz dungeonlar bulunuyor.Vendordan ister yüksek levelli map, ister kendi levelinize uygun map alıp item ve gold toplayabilirsiniz.

Steam üzerinden bulabileceğiniz Oyuncular tarafından yapılan çeşitli Modlar ve görevlerde farklı atmosfere girebilirsiniz. 

 GamePlay Videosu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder