This page has moved to a .

Bu Blogda Ara

23 Nisan 2016 Cumartesi

Yeni açık dünya oyunumuz Albion Online




Albion Online Yeni açık dünya oyunumuz.

Arkadaşlar Albion Online her ne kadar yeni nesil Ultima Online olarak tanımlansada yakınından geçmiyor diyebilirim. Sakın aldanıpta aynı tadı alabilecğeinizi zannetmeyin. Şu anda beta aşamasında olan oyun Free kullanıma geçtiğinde oyunu oynayın derim. Kısaca oyundan bahsedeyim.

Ortaçağ'da gözümüzü açıyoruz. Oyuna çıplak başlıyoruz. Taş ve odun toplayarak gain alıp level atlıyoruz. Daha sonrası alet yardımı ile toplama yapabilir ve kasmak istediğimiz action Karakterine sınıfıza uygun silah alırız. Buraya kadar Ultima Online peki sonrası.

Öncelikle Oyun içerisinde mevcut bir teleport sistemi yok. (Ultima Online Runebook Sistemi) Fakat şehirlerden şehirlere gemiyle gidebiliyorsunuz ama belirli bir ücret karşılığında. Yükünüzün ağırlı ve gideceğiniz mesafenin uzaklığına göre ücret değişiyor. Kısacası oyun içerisinde bol bol at yada öküz sırtında seyahat ediyorsunuz.


Chest


Oyun içerisinde herşey Gold ve Silver üzerinden dönüyor. Nereye dönseniz vergi sistemi karşınıza çıkıyor. Buda kazancınızı etkiyor. Premium Accountlar ile daha hızlı gain toplayabiliyorsunuz.

Oyunun Craft sistemi sadece çooook sabırlı insanlar için yapılmış. Örneğin; Tier 4 Kumaş elde etmek için. Tier 2 kumaşımız olacak. Bu kumaşı Tier 3 Yün ile birleştirip Tier 3 Kumaş elde edeceğim ve Tier 4 yün ile Tier 3 Kumaşı birleştirip Tier 4 Kumaş elde edebiliyorsunuz. Tabi bu sıralama sizin leveliniz arttığında uzadıkça gidiyor. (Bu her Craft skilli için geçerlidir. (LJ - Miner - Tailor vb.)

Class

Dungeon Kısmı. İçerisi girdiğinizde bol bol NPC kesersiniz. Fakat tek başınıza zor olabliyor. Mümkünse 5-6 Kişi girmek en güzeli. Aksiyon kısmı eğlenceli. Action karakter için para kasmak uğraştırıcı bir iş. Ayrıca Gz içi ve dışı alanlar var. Gz dışı alanlarda başla oyuncuların sizi öldürme ihtimalinide unutmayın. Ama Tier 4'e kadar Gz alanlarda kasıyorsunuz.

Ultima Online Tadını alabiliceğinizi düşünüyorsanız aldanmayın. Ödeyeceğiniz paraya yazık olur. Ama ben Farklı bir şey istiyorum diyorsanız sabrınız ve bolca vakitniz varsa oynayın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder