This page has moved to a .

Bu Blogda Ara

23 Nisan 2016 Cumartesi

The Incredible Adventures of Van Helsing

Van Helsing Logo


Merhaba Arkadaşlar.

Bugün The Incredible Adventures of Van Helsing' göz atacağız. Aslında oyun Diablo gibi desen değil Torchlight gibi desen eh işte biraz andırıyor. İkisindende biraz almış üzerine bir kaç birşey koymuş, bazı yerlerde çıkarmış güzel ama çok fazla takılıp kalmayacağınız bir oyun. Kısacası FRP tarzında biraz değişiklik arıyorsanız bu oyun size gerekeni verebilir.

Oyun'a giridğinizde her zaman ki gibi ilk olarak karakterimizi oluşturuyoruz. ve oyuna dalıyoruz. Aslında Van Helsing olduğunuza bakmayın. Aslında onun oğlusunuz. bir kaç farklı class ta karakter mevcut. Serinin ilk oyununun incelemesi olduğu için aslında bebek adımları için fena sayılmaz. (3 oyun mevcut ve ilerleyen zamanlarda onlarında buradan incelemesini yapacağım.)

Karakterinizi oluşturup oyuna dalıyorsunuz ve yanınızda katarina adında hayalet bir yardımcınız mevcut. (Tavsiye Expert Modda başlamayın yoksa sürekli ölmekten oyunun keyfine varamıyorsunuz. Önerim Normalde başlayın.) Klasik Hack and Slash Oyunu önünüze gelen yaratıkları kesip biçip görevleri yapıyorsunuz. Oyunun atmosferi ve müzikleri fena değil. Görevler karmaşıklık barındırmıyor. Ara Ara Görevlerin dışında değişik Quest seçenekleride mevcut. Grafikler başta biraz karmaşık gelse de oynadıkça alışıyorsunuz. Kontrolleri oldukça kolay. Yere düşen herşeyi tıklayarak almanıza gerekte yok. (Heal - Mana Potion yada gold) İsteseniz yoldaşınız Katarina'ya da itemleri toplatabilirsiniz. (Item sınıfı vererek toplatabiliyoruz. Örn: normal ve magic itemleri topla Rare ve Epicleri Toplama gibisinden) 


Oyunun Artıları


  • Atmosferi farklı ve çekici
  • Görevler uzun ve sıkıcı değil
  • Oyun senaryosu uzun
  • Bitsede senaryo modu yada Tier modunda farklı seçenekler sunuyor.
  • Ses Efektleri ve Konuşmalar Eğlenceli (Özellikler Katarina)
Oyunun Eksileri
  • Grafiker karmaşık (Oynadıkça Alışıyorsunuz)
  • Müzikler Belirli bir noktadan sonra sıkıyor.
  • Online Oynamak ayrı bir dert. (Zaten Online oynanacak bir oyun değil)
  • Expert Mod adamı delirtiyor. (Zorlaştıracaz diye Suyunu çıkarmışlar)
Arkadaşlar kısacası değişik bişiler denerim arada oynarım diyorsanız serinin ilk oyununu oynayın derim. Çünkü 2 ve 3'üncü oyun aklınızı alıyor oyunu bırakamıyorsunuz. Şu anda Steam üzerinden 3 oyunada ulaşabilirsiniz.
Ben Seri oyunlarda senaryoya önem veririm o yüzden ilk oyundan itibaren oynarım diyorsanız azcık sabırla 2 ve 3 üncü oyunda senaryonun ne kadar güzel ilerlediğini görebilirsiniz. Senaryo benim için önemli değil ben oynar geçerim seversem orda takılırım diyorsanız 2'inci oyundan başlayın derim. Haydi herkese iyi oyunlar. Parmağınıza Kuvvet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder